Skal du have taget en blodprøve, kan du bestille tid via sekretariatet, gennem selvbetjeningsløsning på vores hjemmeside eller via appen min læge.

Tidsrummet blodprøvetagning kan foretages:

Mandag – fredag kl. 8.15- 13.45.

OBS hvis blodprøverne er bestilt fra et sygehus, eller speciallæge skal de være bestilt på rekvisitions hotel, for at vi kan tilgå blodprøverne her i lægehuset. Du skal som udgangspunkt selv kontakte sygehus /læge for at blodprøverne kommer på hotel.

Angående svar på blodprøverne, er det vigtigt at aftale hvordan du gerne vil have svar på dine blodprøver, dette sker ikke automatisk. Du kan få svar på dine prøver på mail, i telefontiden ved lægen mellem kl.8-9, ved opringning eller via fremmøde ved lægen. Du skal regne med ca. 2 dage før prøvesvar er tilgængeligt. Obs der kan være længere svartid på særlige blodprøver.

Det er kun lægen der kan give dig prøvesvaret.

Hvis du er tvivl kontakt gerne sekretær.

Angående turister og patienter der ikke er tilknyttet lægehuset

Hvis man ikke er tilknyttet vores lægehus, kan det lade sig gøre efter aftale med sekretær, at booke tid til en blodprøve, hvis blodprøven er bestilt på rekvisitionshotel, og i det omfang vi har ledige tider.

OBS Ved skolernes ferie samt helligdage er det kun muligt at få taget akutte blodprøver (INR, CRP, blodprøver til kræftklinik) som turist eller hvis man ikke er tilknyttet vores klinik.