Det har længe været muligt efter henvisning at blive vurderet på Samsø af speciallæge indenfor områderne gynækologi(Lars Høy), øjensygdomme(Anne Marie Kristensen) og øre-næse-halssygdomme(Michael Lüscher).

Vi er glade for nu at kunne tilbyde vurdering indenfor det ortopædkirurgiske speciallægeområde(lidelse i muskel, led og bevægeapparat) ved ortopædkirurg, overlæge, ph.d, adj. proff Camilla Hasselbalch Ryge på Lægeklinikken ved Lægerne på Samsø efter aftale- som regel den sidste onsdag i hver måned. Som ved de andre speciallæger kræver det en lægelig vurdering/henvisning for at blive tilset.

Camilla har skrevet lidt om sig selv.

Jeg er 54 år gammel. Speciallæge i ortopædkirurgi og specialistuddannet som håndkirurg i 2014. Har primært arbejdet som håndkirurg siden, men har vedligeholdt mine generelle ortopædkirurgiske færdigheder og bl.a. skrevet basisbog til medicinstuderende og praksislæger om ortopædkirurgi. Har en ph.d. vedrørende hofte og knæ-protese patienters risiko for blodpropper, og har skrevet de nationale kliniske retningslinjer om håndledsbrud.
Jeg har arbejdet i København til vi flyttede til Samsø i 2021. Er ansat på Aleris privathospital, og arbejder der halv tid både i Århus og i Søborg/Kbh.
Jeg er gift med Claus og driver en lille økologisk fårebedrift med bondegårdscamping på Samsø. Jeg har 3 voksne børn.
Henter min energi i udeliv og fysisk aktivitet og samvær med andre mennesker.

Kh. Camilla

Vi glæder os til samarbejdet og håber I som patienter vil tage godt imod tilbuddet.

Med Venlig hilsen

Lægerne På Samsø